بدترین مواد غذایی برای استخوان ها

 

 
همیشه زمانی که صحبت از سلامت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان به میان می آید همه به یاد کلسیم می افتند؛ اما در کنار جذب کلسیم باید به محدود کردن مصرف برخی مواد نامناسب برای سلامت استخوان ها نیز توجه داشت. با ما همراه باشید تا بیشتر با این مواد غذایی نامناسب آشنا شوید.
امان از نمک
زیاده روی در مصرف نمک بدن را به دردسر می اندازد. به عقیده متخصصان نباید روزانه بیش از 6 گرم نمک مصرف کرد. قهوه، نوشیدنی های گازدار و الکل
جذب میزان بالای کافئین به طور جزئی در جذب کلسیم مشکل ایجاد می کند. یک فنجان قهوه می تواند مانع از جذب حدود 6 میلی گرم کلسیم شود که معادل میزان کلسیم موجود در یک قاشق شیر است. بنابراین توصیه می شود که قهوه تان را با شیر میل کنید تا جبران مافات شود. اگر عادت به نوشیدن نوشابه دارید نیز کافئین همین تأثیر را به جا می گذارد. علاوه بر این امکان دارد که اسید فسفریک موجود در اکثر نوشیدنی های گازدار (که برای نگهداری آن ها افزوده می شود) بافت استخوان ها را ضعیف کند.
نوشیدنی های الکلی نیز سلامت استخوان ها را با خطرات جدی مواجه می کنند. در واقع متخصصان بر این عقیده هستند مصرف الکل به سلول های احیا کننده بافت استخوانی آسیب جدی وارد می کند، روند هضم غذا را بر هم زده و اجازه نمی دهد بدن به درستی مواد مغذی را جذب کند. آلرژی های غذایی زمینه ساز دردسر مفاصل
به نظر می رسد که مصرف برخی مواد غذایی باعث افزایش علائم آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) یا آرتریت مرتبط با پسوریازیس در برخی افراد می شود. اگر تصور می کنید که دچار آلرژی یا عدم تحمل برخی مواد غذایی هستید مشکل را با پزشکتان در میان بگذارید تا برنامه غذایی تان بررسی شده و در صورت لزوم ماده غذایی مشکوک به تدریج از رژیمتان حذف شود. 
 مواد غذایی اسیدی
البته تاکنون شواهدی دال بر تشدید آرتریت با مصرف مواد غذایی اسیدی مانند پرتقال یا گوجه فرنگی یافت نشده است. میزان اسیدیته این مواد غذایی کمتر از حالت اسیدی معده است. اگر متوجه شده اید که با مصرف برخی مواد غذایی علائمتان تشدید می شود از مصرف آن خودداری کرده و به جای آن از مواد غذایی دیگر برای تأمین ویتامین های بدنتان استفاده کنید.
مصرف افراطی گوشت قرمز
داشتن یک برنامه غذایی پر از گوشت قرمز به معنای جذب پروتئین بالا است که برای سلامتی استخوان ها مناسب نخواهد بود. پروتئین زیاد باعث دفع کلسیم از طریق ادرار می شود. در حین روند هضم غذا پروتئین های حیوانی اسیدهایی (فسفریک، سولفوریک و..) آزاد می کنند که pH بدن را تغییر می دهند. هر چه pH بدن اسیدی تر باشد احتمال دمینرالیزه شدن استخوان ها نیز بالاتر می رود. میزان پروتئین مورد نیاز خانم ها 46 و آقایان 56 گرم در روز است. برای افزایش سلامت استخوان ها لازم است که در کنار این میزان پروتئین میوه و سبزیجات و غلات زیادی نیز مصرف شود تا تعادل اسید - باز بدن حفظ شود. برای داشتن استخوان هایی محکم لازم است که به ازای هر 100 گرم گوشت قرمز 500 گرم سبزیجات یا میوه های تازه مصرف شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : شنبه 2 مرداد 1395 | 20:31 | نویسنده : حمید و میلاد ابراهیمی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.